Vykradnutý telefónny automat v Bardejove, okradnutí maďarskí a poľskí turisti

08.02.2006 Celý región

Vykradnutý telefónny automat v Bardejove\r\nBardejovskí policajti od včera vyšetrujú krádež verejného telefónneho automatu na mince , ktorý bol umiestnený na v...
Vykradnutý telefónny automat v Bardejove
Bardejovskí policajti od včera vyšetrujú krádež verejného telefónneho automatu na mince , ktorý bol umiestnený na vonkajšej stene predajne na Ulici Dlhý rad. Polícia vyšetrovaním zistila , že automat bol ukradnutý v čase od 02.00 hod. do 09.55 hod.

Okrem trestného činu krádeže, došlo aj k trestným činom poškodzovania a ohrozovania prevádzky všeobecne prospešného zariadenia. Pre firmu Slovak Telekom a.s. Bratislava týmto vznikla škoda vo výške 50 000, - Sk. Maďarské turistky okradnuté v Tatranskej LomniciPopradskí policajti vyšetrujú trestné činy krádeže , ktoré sa stali v pondelok podvečer v Eurocampe v Tatranskej Lomnici. Páchateľ priebehu 40 minút na jednom z ubytovacích bungalovov vylomil okno a vnikol dnu , odkiaľ ukradol trom maďarským turistkám vetrovky, digitálne fotoaparáty, elektroniku, kozmetiku a iné veci. Tým im spôsobil škodu vo výške 35 000, - Sk. Popradský vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže v jednočinnom súbehu s prečinom porušovania domovej slobody. V Tatranských Matliaroch okradnutý Poľský turista Popradský policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže v jednočinnom súbehu s prečinom porušovania domovej slobody v súvislosti so spáchaním týchto skutkov v pondelok v jednom hoteli v Tatranských Matliaroch. Popradskí policajti vyšetrovaním prípadu zistili, že bez použitia násilia z jednej z izieb hotela bol ukradnutý notebook ubytovaného Poľského turistu. Tým občanovi Poľskej republiky bola spôsobená škoda vo výške 40 000, - Sk.
 

Vyberte región

mark